WordPress sajt med Elementor Pro

Om du redan har en domän och en värdtjänst på plats kan vi distribuera webbplatsen åt dig. Annars kan vi rekommendera en hosting för dig beroende på dina behov.

Dela

WordPress logo

WordPress sajt med Elementor Pro

från 6500 kr

plus moms

ca. 5 dagars leverans

Du kommer att få en fullt fungerande WordPress sajt med Elementor Pro. Vi använder Elementor Pro premium plugin för att skapa ditt gränssnitt med.

Om du redan har en domän och en värdtjänst på plats kan vi distribuera webbplatsen åt dig. Annars kan vi rekommendera en hosting för dig beroende på dina behov.

WordPress sajt med Elementor Pro

Fördelar med att använda WordPress med Elementor Pro

WordPress med Elementor Pro är ett kraftfullt verktyg för att skapa och hantera en webbplats. Det finns många fördelar med att använda WordPress med Elementor Pro, inklusive:

Anpassningsbarhet

En av de största fördelarna med att använda WordPress med Elementor Pro är dess anpassningsbarhet. Med Elementor Pro kan du enkelt skapa en unik och anpassad webbplats som matchar din varumärkesidentitet. Du kan anpassa allt från typsnitt och färger till layout och funktioner.

Responsiv design

En annan fördel med att använda WordPress med Elementor Pro är att det erbjuder responsiv design. Det innebär att din webbplats kommer att se bra ut på alla enheter, från mobiltelefoner till datorer och surfplattor. Detta är särskilt viktigt med tanke på hur många människor använder sina mobila enheter för att söka efter information och köpa produkter online.

SEO-vänlighet

En annan fördel med att använda WordPress med Elementor Pro är dess SEO-vänlighet. WordPress är känt för att vara en SEO-vänlig plattform, och med Elementor Pro kan du enkelt optimera din webbplats för sökmotorer. Detta kan hjälpa dig att ranka högre i Google-sökresultaten och få mer trafik till din webbplats.

Snabbhet och prestanda

WordPress med Elementor Pro är också känt för sin snabbhet och prestanda. Detta beror på att Elementor Pro är en av de mest avancerade sidbyggarna för WordPress. Det ger dig möjlighet att bygga en högpresterande webbplats som laddar snabbt och ger en bra användarupplevelse.

Hemsida du får av oss

 • responsiv
 • SEO redå
 • säkrad med firewall och späm filter
 • regelbundet säkerhetskopierad
 • testad och felfri
 • automatiska uppdateringar
 

Du kommer att få tillgång till tutorial video så du känner dig säkert angående hanteringen av din hemsida.

Perfect för:

 • Personal sajt
 • Nyhetsportal
 • Bloggar
 • Företag
 

Inkluderat:

 1. Uppsättning av WordPress
 2. Uppsättning av Elementor Pro
 3. Social länkar
 4. Responsiv design
 5. Uppsättning av kontaktforumlär
 6. Mailchimp koppling med formulär
 7. Hastighets optimalisering
 8. SEO redo med Rank Math
 9. Säkerhet och Backup (säkerhetskopia)
 10. Lätt innehållshantering
 
 
Ej inkluderat:
 

Särskillda programmering är inte inkluderat. Vi kan utveckla eget tema eller tillägg men det är inte inkluderat i paketet.